|
Gotowana wołowina pod beszamelem |
|
Mięsa |
|
Surówka z marchwi |
|
Surówki |
|
Gulasz wieprzowy z jarzynami |
|
Mięsa z warzywami |
|
Zupa rybna biała Przepis poleca Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy |
|
Zupy |
|
Pączki |
|
Ciasta i torty |
|
Pieczeń wieprzowa z sosem chrzanowym |
|
Mięsa |
|
Sos kakaowy |
|
Sosy |
|
Szparagi zawijane z Szynką Dojrzewającą |
|
Mięsa |
|
Dżem z truskawek |
|
Przetwory |
|
jajka z farszem śledziowym |
|
Przekąski |
|
Słodkie wianuszki |
|
Ciasta i torty |
|
Łosoś zapiekany z ryżem jaśminowym Britta |
|
Ryby i owoce morza |
|
Zupa śliwkowa |
|
Zupy |
|
Jajecznica na słoninie |
|
Przekąski |
|
Sernik na zimno o smaku mango |
|
Desery |
|
Sznycel cielęcy po wiedeńsku |
|
Mięsa |
|
Złocisty przedsmak jesieni: Polenta, czyli pomysł na kaszkę kukurydzianą |
|
Zapiekanki |
|
Zupa ogórkowa |
|
Zupy |
|
Kruche babeczki z bitą śmietanką i truskawkami |
|
Ciasta i torty |
|
Zupa fasolowa z kiełbasą i boczkiem |
|
Zupy |
|
Mazurek szwajcarski |
|
Ciasta i torty |
|
Sałatka śledziowo fasolowa |
|
Sałatki |
|
Surówka z kapusty kiszonej i dyni |
|
Surówki |
|
Domowe trufle piernikowe Przepis poleca Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy |
|
Desery |
|
Sałatka z kapusty włoskiej |
|
Sałatki |
|
Macaroni peperoni |
|
Potrawy z jaj i mąki |
|
Lin w szarym sosie po polsku |
|
Ryby i owoce morza |
|
Chłodnik buraczkowy (litewski) |
|
Zupy |
|
Zupa chlebowa |
|
Zupy |
|
Zupa meksykańska |
|
Zupy |
|
Sałatka piękności |
|
Sałatki |
|
Kaszotto gryczane z botwinką, kurczakiem, marchewką i ziołami |
|
Inne |
|
Uszka z grzybami |
|
Dodatki do zup i mięs |
|
Pasta z twarożkiem i makrelą |
|
Przekąski |
|
Tortilla warzywna |
|
Warzywa |
|
Zraziki cielęce po węgiersku |
|
Mięsa |
|
Zupa z pokrzywy i mięty z grzankami |
|
Zupy |
|
Zupa grochowa z pęczakiem |
|
Zupy |
|
Rolada z indyka |
|
Drób |
|
Parówki Paryżanki po kanadyjsku |
|
Mięsa |
|
Kaczka w winie |
|
Drób |
|
Żółty ser domowy |
|
Inne |
|
Placuszki z sera tylżyckiego lub parmezanu |
|
Potrawy z jaj i mąki |
|
Domowe masło z orzechami Przepis poleca Robert Muzyczka, Szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy! |
|
Inne |
|
Sałatka z serem feta |
|
Sałatki |
|
Spaghetti a la carbonara z serkiem topio |
|
Inne |
|
Ryba duszona z chrzanem |
|
Ryby i owoce morza |
|
Śniadanie dla mamy – kanapki z sercem |
|
Przekąski |
|
Placki z mąki żytniej |
|
Potrawy z jaj i mąki |
|
Jaja zapiekane w Ryżu Białym marki Britta i sosie pieczarkowym |
|
Inne |