Sałatka z makaronem

kuchnia polska
Ocena: 
0
Brak głosów
Składniki: 

Międzybrodzki Makaron typu ryż - 250 gmajonez - 250 gpomidor - 3 szt.ogórek zielony - 1 szt.rzodkiewka - 1 pęczekszczypiorek - 1 pęczeksól, pieprz do smaku

Przygotowanie: 

Wykonanie:

 

1. Makaron gotujemy według zaleceń na jego opakowaniu, a następnie hartujemy w zimnej wodzie.

2. Ogórki i rzodkiewki trzemy na tarce w grube oczka. Pomidory kroimy w kostkę, a szczypior siekamy. 3. Wszystkie składniki wkładamy do miseczki. Następnie mieszamy wszystko z majonezem.  Doprawiamy szczyptą soli i pieprzu do smaku.

 

Smacznego!

 

Przepis polecają: Międzybrodzkie Makarony

Czas przygotowania: 
20 minut
Liczba porcji: 
4
Gastrosfera