Letnia Sałatka ze Świderkami

kuchnia polska
Ocena: 
0
Brak głosów
Składniki: 

Międzybrodzki Makaron - 1 opakowanie

Przygotowanie: 

Składniki:    - brokuły - oliwki- pomidory koktajlowe- żółty ser marmurkowy- Makaron Międzybrodzki 4-jajeczny ŚwiderkiSos:- 4 łyżki oliwy- 1 łyżka octu winnego- oregano- sól, pieprz do smakuWykonanie:Makaron ugotować według wskazówek na opakowaniu tak, by nie był zbyt miękki. Po ugotowaniu przepłukać zimną wodą i poczekać aż wystygnie. Ugotowany brokuł podzielić na małe części i dodać do makaronu. Następnie pokroić pomidory, oliwki oraz żółty ser. Wszystkie składniki wymieszać i polać sosem. Smacznego!

Czas przygotowania: 
30 minut
Liczba porcji: 
4
Gastrosfera