Słodkie tosty z twarożkiem i winogronami w 3 krokach!

kuchnia polska
Ocena: 
0
Brak głosów
Składniki: 
  • ½ kostki półtłustego twarogu
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego
  • 2 kromki chleba tostowego (np. Dan Cake)
  • 6 szt. winogron
  • 6 szt. orzechów (np. nerkowca)
  • 1 łyżka miodu
Przygotowanie: 
  1. Twarożek rozdrobnić widelcem, wymieszać z jogurtem naturalnym, pokroić winogrona.
  2. Chleb upiec w tosterze.
  3. Posmarować kromki chleba przygotowanym serkiem. Wyłożyć owoce, orzechy i polać miodem.

Smacznego!
 
 

Metoda przygotowania: 
pieczenie
Czas przygotowania: 
15 minut
Liczba porcji: 
2
Redakcja