Słodkie tosty z twarożkiem i winogronami w 3 krokach!
19/04/2016 - 14:54
kuchnia polska
Ocena:
Brak głosów
Składniki:
- ½ kostki półtłustego twarogu
- 2 łyżki jogurtu naturalnego
- 2 kromki chleba tostowego (np. Dan Cake)
- 6 szt. winogron
- 6 szt. orzechów (np. nerkowca)
- 1 łyżka miodu
Przygotowanie:
- Twarożek rozdrobnić widelcem, wymieszać z jogurtem naturalnym, pokroić winogrona.
- Chleb upiec w tosterze.
- Posmarować kromki chleba przygotowanym serkiem. Wyłożyć owoce, orzechy i polać miodem.
Smacznego!
Metoda przygotowania:
pieczenieCzas przygotowania:
15 minutLiczba porcji:
2- Zaloguj się albo zarejestruj aby dodać komentarz