Kremowa zupa z czosnkiem niedźwiedzim i

kuchnia polska
Ocena: 
0
Brak głosów
Składniki: 

liście czosnku niedźwiedziego - 200 gbulion - 1 litrserek kremowy MSM Mońki - 200 gziemniaki - 3 sztukisól - 1 szczyptapieprz - 1 szczyptawędzony łosoś - 2 kawałeczkiśmietanka - 10 ml

Przygotowanie: 

Gotujemy bulion warzywny i dodajemy ziemniaki. Zagotowujemy zupę i zdejmujemy z palnika. Dodajemy serki topione i pokrojone liście czosnku niedźwiedziego. Serki dokładnie rozpuszczamy w zupie. Następnie wszystko miksujemy w blenderze na gładki krem. Doprawiamy do smaku pieprzem i solą. Dekorujemy wędzonym łososiem i śmietanką.

Smacznego!

Czas przygotowania: 
30 minut
Liczba porcji: 
4
Gastrosfera