Wiosenna sałatka z Paryżankami

kuchnia polska
Ocena: 
0
Brak głosów
Składniki: 

parówek Paryżanek ZM Pekpol - 1 opakowaniejajka - 3 sztukiżółty ser - 150 gpomidory - 6 sztukświeży ogórek - 1 sztukarzodkiewki - 1 pęczekkukurydza - 1 puszkazielony groszek - 1 puszkaszczypiorek - 1 szczyptamajonez - 1 słoiksól - 1 szczyptapieprz - 1 szczypta

Przygotowanie: 

Ser, parówki, pomidory, ogórek, rzodkiewki oraz ugotowane na twardo jajka – kroimy w kostkę. Następnie dodajemy zielony groszek, kukurydzę oraz majonez. Wszystko razem mieszamy, a na koniec doprawiamy sałatkę solą i pieprzem. Możemy ją też posypać świeżą bazylią.

 

Smacznego!

Czas przygotowania: 
nie wiem
Liczba porcji: 
nie wiem
Gastrosfera