Sałatka z paluszkami krabowymi
01/01/1970 - 01:00
kuchnia...
Ocena:
Brak głosów
Składniki:
paluszki krabowe – 12,5 dag
ananasy - 1/2 puszki
kukurydza - 1/2 puszki
żółty ser - 15 dag
majonez - 5 łyżek
curry - 1/2 łyżeczki
bazylia - 1/2 łyżeczki
sól, pieprz
Przygotowanie:
Paluszki krabowe pokroić na półcentymetrowe kawałki. Ser pokroić w kosteczkę. Ananasy osaczyć z zalewy, pokroić. Kukurydzę odsączyć. Wszystkie składniki wymieszać.
Dodać majonez, przyprawić do smaku solą, pieprzem i curry. Posypać bazylią. Sałatkę podawać schłodzoną.
Czas przygotowania:
20 minut- Zaloguj się albo zarejestruj aby dodać komentarz