WŁOSKIE PANINI Z SALAMI I BOCZKIEM
17/06/2015 - 14:11
kuchnia włoska
Ocena: 
Brak głosów
Składniki: 
ciabatty lub inne włoskie bułki - 2 sz
mozzarella - 150 g
salami z zielonym pieprzem ZM Pekpol - 1 op
boczek z plastrach ZM Pekpol - 1 op
tymianek -  szczypta
pomidor - 1 sz
sałata lodowa - kilka liści
Przygotowanie: 
Bułki rozciąć wzdłuż, ułożyć na nich plastry mozzarelli, salami, pomidorów i sałaty. Boczek podpiec na grillu lub patelni. Chrupiący boczek ułożyć na kanapce. Dodatki posypać tymiankiem. Zamkniętą bułkę zapiec w opiekaczu. Smacznego!
Czas przygotowania: 
nie wiemLiczba porcji: 
nie wiem- Zaloguj się albo zarejestruj aby dodać komentarz
 
        