WŁOSKIE PANINI Z SALAMI I BOCZKIEM
17/06/2015 - 14:11
kuchnia włoska
Ocena:
Brak głosów
Składniki:
ciabatty lub inne włoskie bułki - 2 sz
mozzarella - 150 g
salami z zielonym pieprzem ZM Pekpol - 1 op
boczek z plastrach ZM Pekpol - 1 op
tymianek - szczypta
pomidor - 1 sz
sałata lodowa - kilka liści
Przygotowanie:
Bułki rozciąć wzdłuż, ułożyć na nich plastry mozzarelli, salami, pomidorów i sałaty. Boczek podpiec na grillu lub patelni. Chrupiący boczek ułożyć na kanapce. Dodatki posypać tymiankiem. Zamkniętą bułkę zapiec w opiekaczu. Smacznego!
Czas przygotowania:
nie wiemLiczba porcji:
nie wiem- Zaloguj się albo zarejestruj aby dodać komentarz