Pasta pieczarkowa z kolorową papryką
25/07/2016 - 16:29
kuchnia polska
Ocena: 
Brak głosów
Składniki: 
- cebula - 2 średnie szt.
- olej -  2 łyżki
- pieczarki świeże  - 200g
- jajka - 3 szt.
- sól, pieprz do smaku
- majonez - 1 łyżka
- kolorowa świeża papryka - 1 ½ szt.     
-Chleb Bawarski Dan Cake - 1 bochenek
Przygotowanie: 
Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i smażymy na oleju na jasnozłoty kolor. Osobno, na rozgrzanym oleju podsmażamy pieczarki pokrojone w cząstki. Jajka gotujemy na twardo. Gdy wszystkie składniki ostygną, mielimy je w maszynce do mięsa. Dodajemy przyprawy, majonez i pokrojoną w drobną kostkę paprykę. Całość dokładnie mieszamy. Pieczywo Dan Cake smarujemy pastą i dekorujemy cząstkami papryki.
Czas przygotowania: 
30 minutLiczba porcji: 
4- Zaloguj się albo zarejestruj aby dodać komentarz
 
 
        