Sałatka z grillowanym serem żółtym, faso
29/09/2013 - 16:35
kuchnia polska
Ocena: 
Brak głosów
Składniki: 
fasolki szparagowej - 300 gser żółty Gouda MSM Mońkikilka pomidorków koktajlowych lub zwykłysałata strzępiasta zielona sałata strzępiasta czerwonaświeże zioła
Przygotowanie: 
Fasolkę przebieramy, odcinamy ogonki, a następnie gotujemy w osolonej wodzie do momentu aż będzie al dente. W międzyczasie grillujemy kawałki sera. Liście sałaty rwiemy na mniejsze kawałki i przekładamy do miseczki, dodajemy pokrojone pomidorki. Całość mieszamy z fasolką szparagową i serem. Dodajemy świeże zioła, doprawiamy pieprzem i solą, na koniec skrapiamy oliwą. Smacznego!
Przepis poleca Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy
Czas przygotowania: 
1 godzinaLiczba porcji: 
2- Zaloguj się albo zarejestruj aby dodać komentarz
 
 
        