Sałatka wiosenna ze Zdrowym Błonnikiem i

kuchnia polska
Ocena: 
0
Brak głosów
Składniki: 

sałata strzępiasta czerwona - 1/2 główkisałata strzępiasta zielona  - 1/2 główkipomidorki koktajlowe - 10 szt.świeża mięta - 1 pęczekser rokpol - 100 gZdrowy Błonnik firmy GRANEX  - 100 gsok z połowy cytrynyoliwa z oliwek - 50 ml

Przygotowanie: 

Obie sałaty dokładnie umyć oraz osuszyć, a następnie poszarpać na mniejsze kawałki. Pomidorki koktajlowe pokroić w cząstki, miętę posiekać.

Wszystkie składniki włożyć do miski, skropić sokiem z cytryny, polać oliwą i wymieszać.

Na gotową sałatkę pokruszyć ser rokpol.

Czas przygotowania: 
30 minut
Liczba porcji: 
4
Gastrosfera