Ser pleśniowy w roli głównej

kuchnia włoska
Ocena: 
0
Brak głosów
Składniki: 

Międzybrodzki Makaron Świderek  - 250 g.Ser pleśniowy  - 1 op.Opakowanie szpinaku  - 400 g.Cebula - 1 szt.Czosnek - 2 ząbkiŚmietana 12 %  - 3 łyżkiSól i pieprz

Przygotowanie: 

Krok 1. Międzybrodzki Makaron świderki gotujemy według zaleceń na opakowaniu

Krok 2. Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy, a następnie dodajemy szpinak

Krok 3. Gdy szpinak trochę się podsmaży, dodajemy ser pleśniowym, czosnek i przyprawiamy dla smaku

Krok 4. Całość podajemy z makaronem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Czas przygotowania: 
nie wiem
Liczba porcji: 
nie wiem
Gastrosfera