Penne z cukinią

kuchnia polska
Ocena: 
0
Brak głosów
Składniki: 

średnia cukinia - 1 oliwa z oliwek - 3 łyżkipęczka świeżej kolędry - 1/2 ząbki czosnku - 3 paczka makaronu penne - 400 gsos serowy Tarsmak - 3 łyżkisólpieprz

Przygotowanie: 

Cukinię umyć, pokroić w średniej grubości plastry i podsmażyć na oliwie. Doprawić solą, pieprzem, dodać pokrojony w plasterki czosnek oraz posiekaną kolendrę. Całość chwilę poddusić, następnie dodać ugotowany al dente  makaron, sos serowy Tarsmak i wymieszać.

Smacznego!

 

Przepis został przygotowany przez Roberta Muzyczkę, Szefa Kuchni Dworu Korona Karkonoszy.

 

 

Czas przygotowania: 
nie wiem
Liczba porcji: 
nie wiem
Gastrosfera