|
Wielkanocna pieczeń z jajkiem |
|
|
Pieczeń cielęca duszona |
|
|
Potrawka z kurczaka na gniazdach |
|
|
Kotlety wieprzowe mielone |
|
|
Roladki nadziewane żółtym serem na sała |
|
|
Ozór wolowy w szarym sosie |
|
|
Stek z polędwicy wołowej z sosem rakowym |
|
|
Wątróbka cielęca po walencku |
|
|
Krokiety grzybowe z ryżem brązowym marki Britta |
|
|
Pieczeń cielęca z ziołami |
|
|
Nóżki cielęce po wiedeńsku (panierowane) |
|
|
Pikantny karczek z grilla |
|
|
Polędwica po angielsku |
|
|
Tagiatelle z boczkiem i borowikami |
|
|
Gulasz segedyński (węgierski) |
|
|
Cheeseburger BBQ z plastrem chrupiącego |
|
|
Zrazy mielone duszone w sosie śmietanowym |
|
|
Warmińskie czarne żeberka |
|
|
Rolada ze schabu ze słodkim nadzieniem |
|
|
Stek z polędwiczki wieprzowej |
|
|
Królik marynowany w ziołach prowansalskich |
|
|
Móżdżek cielęcy po polsku |
|
|
Schab w sosie musztardowym |
|
|
Zraziki cielęce po węgiersku |
|
|
Parówki Paryżanki po kanadyjsku |
|
|
Zrazy wieprzowe bite, duszone |
|
|
Hot-dogi z sosem barbecue |
|
|
Cynadry wołowe duszone |
|
|
Szczecińskie paszteciki prostsze niż kiedykolwiek |
|
|
Cielęcina z suszonymi morelami |
|
|
Kiełbasa pieczona na ognisku z jałowcem |
|
|
Zrazy wołowe zawijane z ogórkiem i słoniną |
|
|
Sznycel cielęcy po wiedeńsku |
|
|
Wątróbka cielęca panierowana |
|
|
Klopse w Zuse |
|
|
Zrazy cielęce zawijane z szynką lub boczkiem |
|
|
Kotleciki jagnięce z sosem chrzanowym |
|
|
Zrazy mielone z nadzieniem z grzybów |
|
|
Żeberka barbecue z grillowaną kukurydzą |
|
|
Klops (pieczeń rzymska) |
|
|
Rolada ze schabu |
|
|
Potrawka cielęca w sosie koperkowym |
|
|
Gicz cielęca po mediolańsku |
|
|
Fałszywe kurczęta |
|
|
Schab prawie błyskawiczny |
|
|
Nerki cielęce duszone w winie |
|
|
Schab krotoszyński z grzybami w śmietani |
|
|
Klopsiki w sosie koperkowym |
|
|
Panierowane podudzia z kurczaka z sosem |
|
|
Klops z jajami w sosie śmietanowym |
|
|
Duszone żeberka |
|
|
Ozorki cielęce gotowane |
|
|
Biała kiełbasa |
|
|
Paprykarz cielęcy |
|
|
Biała kiełbasa w sosie chrzanowym na wst |
|
|
Wątróbka cielęca duszona |
|
|
Pieczona cielęcina z serem żółtym |
|
|
Cynadry wieprzowe duszone |
|
|
Polędwica wołowa z octem balsamicznym |
|
|
Ozór wołowy zapiekany w sosie chrzanowym |
|
|
Polędwica w winie podana na płatach lasagne z pesto i z fasolką |
|
|
Klopsiki w pomidorach |
|
|
Potrawka cielęca z jabłkami |
|
|
Schab z owocami |
|
|
Zrazy cielęce bite w sosie naturalnym |
|
|
Złocisty karczek z grilla |
|
|
Klopsiki cielęce w sosie koperkowym |
|
|
Pieczona pierś z kurczaka z duszonym j |
|
|
Wątróbka wieprzowa duszona |
|
|
Makaron z gulaszem na jesienne dni |
|
|
Ozór wołowy zapiekany w sosie beszamelowym |
|
|
Klopsiki cielęce w sosie z cytryny i majeranku |
|
|
Gotowana wołowina pod beszamelem |
|
|
Potrawka cielęca |
|
|
Żeberka w marynacie miodowej |
|
|
Cielęcina z estragonem |
|
|
Zrazy cielęce bite w sosie śmietanowym |
|
|
Królowa kuchni węgierskiej na letnie pop |
|
|
Pieczeń cielęca (2) |
|
|
Schab w wiosennej odsłonie |
|
|
Żeberka wieprzowe duszone z cebulą |
|
|
Szparagi zawijane z Szynką Dojrzewającą |
|
|
Gulasz po węgiersku |
|
|
Grillowane papryki z pikantnym farszem |
|
|
Golonka po bawarsku |
|
|
Kotlety cielęce z kostką (saute) |
|
|
Królik po myśliwsku |
|
|
Zrazy cielęce bite, duszone z jarzynami |
|
|
Pieczeń wieprzowa z sosem chrzanowym |
|
|
Pieczeń cielęca pieczona panierowana |
|
|
Polędwiczki duszone w winie z sosem sero |
|
|
Boczek wieprzowy duszony z cebulą |
|
|
Pasztetowa w pieczarkach na makaronie |
|
|
Zrazy wołowe bite w sosie naturalnym |
|
|
Krokiety ziemniaczane z Szynką Mistrza Kołodzieja i oscypkiem |
|
|
Pieczeń wieprzowa na dziko |
|
|
Stek cielęcy naturalny (saute) |
|
|
Schab gotowany w mleku |
|
|
Boeuf Strogonow |
|
|
Polędwiczki duszone w winie |
|