pysznie.
Opublikowany pysznie. (https://www.pysznie.pl)

Strona główna > Hot-dogi z Parówkami z szynki i warzyw

Hot-dogi z Parówkami z szynki i warzyw

  • 5 September 2013
  • Gastrosfera
Składniki: 

„Parówki z szynki” ZM Pekpol
bułki typu paluch, do hot-dogów
masło
pomidor
ogórek zielony
sałata
rzodkiewka
świeża czerwona cebula
sos musztardowy

Przygotowanie: 

Parówki wystarczy ugotować lub podsmażyć. W tym czasie należy przygotować bułki typu paluch, do hot-dogów, czyli zrobić wzdłuż nich nacięcie, posmarować masłem i podpiec. Następnie opieczone bułki posmarować ketchupem, wyłożyć sałatą, włożyć kawałeczki pomidora, zielonego ogórka, rzodkiewki, a na końcu parówkę. Całość można oprószyć świeżo posiekaną czerwoną cebulką i polać ketchupem lub sosem. Smacznego!


Adres URL źródła: https://www.pysznie.pl/przepisy-kulinarne/inne/hot-dogi-z-%E2%80%9Epar%C3%B3wkami-z-szynki%E2%80%9D-i-warzyw-0