Krewetki zapiekane w pomidorach z serem
23/10/2017 - 15:08
kuchnia śródziemnomorska
Ocena:
Brak głosów
Składniki:
- 4 pomidory
- 150 g sera żółtego MSM Mońki
- 3 gałązki świeżego rozmarynu
- 2 ząbki czosnku
- 12 ogonów surowych krewetek tygrysich
Przygotowanie:
Pomidorom odciąć kapelusze i łyżeczką wydrążyć miąższ. Nafaszerować starkowanym serem żółtym, wymieszanym z igiełkami rozmarynu i posiekanym czosnkiem. W serze umieścić krewetki i upiec w rozgrzanym piekarniku rozgrzanym do 200oC przez ok. 20 minut.
Smacznego!
Metoda przygotowania:
pieczenieCzas przygotowania:
30 minutLiczba porcji:
2- Zaloguj się albo zarejestruj aby dodać komentarz