Wiosenne babeczki z nowalijkami

kuchnia polska
Ocena: 
0
Brak głosów
Składniki: 

Babeczki z ciasta kruchego Dan Cake - 1 op.ser twarogowy - 300 gramów2-3 łyżeczki jogurtu naturalnegokoperekszczypiorekrzodkiewkasól, pieprz do smakupomidorki koktajlowe

Przygotowanie: 

- Twaróg łączymy z jogurtem i wyrabiamy jednolitą masę.

- Dodajemy drobno pokrojoną rzodkiewkę, szczypiorek, posiekany koperek.

- Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

- Kolorową masę wkładamy do Babeczek z ciasta kruchego Dan Cake. 

 

By nadać im wiosenną formę, dekorujemy cząstkami pomidorków koktajlowych.             Przepis został opracowany przez Szefa Kuchni Dworu Korona Karkonosze, Roberta Muzyczkę.

 

 

 

 

Czas przygotowania: 
30 minut
Liczba porcji: 
dużo
Gastrosfera